Ingyenes Apple-alkalmazások az iOS 8 rendszerű iPhone, iPad, and iPod touch készülékekhez

A cikkből megtudhatja, hogy milyen alkalmazásokat szerezhet be ingyenesen az Apple-től, ha frissít az iOS 8 rendszerre, vagy iOS 8 rendszerű új készüléket vásárol. Akkor jogosult ezekre az ingyenes alkalmazásokra, ha a készülékét 2013. szeptember 1-jén vagy ezután aktiválta vagy vásárolta meg.

 

Ha frissített az iOS 8 rendszerre olyan készüléken, amely jogosult az ingyenes alkalmazásokra, vagy iOS 8 rendszerű készüléket vásárolt, az alábbi alkalmazásokat kaphatja meg ingyenesen:

 • iMovie
 • GarageBand*
 • Pages
 • Numbers
 • Keynote
 • iTunes U

* A GarageBand ingyenes beszerzéséhez 2014. szeptember 1-jén vagy ezután aktivált vagy megvásárolt készülékre van szükség.

Ha 32 GB-os vagy nagyobb kapacitású iOS 8 rendszerű készüléket vásárolt, akkor ezek az alkalmazások már megtalálhatók a készüléken. Amikor első alkalommal megnyitja az alkalmazásokat, be kell jelentkeznie az Apple ID azonosítójával. Ezután az alkalmazás a fiókjába kerül, és megtalálhatja a Purchases (Vásárlások) lapon is az App Store áruházban, ha be van jelentkezve az adott Apple ID azonosítóval.

Ha 16 GB-os vagy kisebb kapacitású iOS 8 rendszerű készüléket vásárolt, vagy ha az iOS 8 rendszerre frissített a készülékén, ingyenesen letöltheti az alkalmazásokat. 

 1. Nyissa meg az App Store áruházat.
 2. Koppintson az Apps Made by Apple (Apple által gyártott alkalmazások) elemre a Quick Links (Gyorshivatkozások) szakaszban. 
 3. Koppintson a Download All (Összes letöltése) elemre, illetve egyenként is letöltheti az alkalmazásokat.
  Az App Store Featured (Kiemeltek) képernyőjén az Apps Made my Apple (Apple által gyártott alkalmazások) elem.     Letöltési lehetőségek az Apps Made by Apple (Apple által gyártott alkalmazások) képernyőn.

A 100 MB-nál nagyobb alkalmazások letöltéséhez kapcsolódnia kell a Wi-Fi hálózathoz.

Hirdetés