Femina.hu M-Naptár

Az M-naptár segítségével mindig pontosan követni tudod ciklusodat, így nem érhetnek meglepetések, hiszen a telefonod emlékeztetni fog, hogy mikor kezdődik a következő menzeszed, mikor vedd be a fogamzásgátlód, de azt is jelzi, mikor van peteérésed.

Vagyis nem lesznek többé elfelejtett tabletták, vagy ha elmész nőgyógyászhoz, akkor sem leszel zavarba a kérdés hallatán, hogy mikor volt pontosan az előző menzeszed és a ciklusod hányadik napján tartasz jelenleg, hiszen minden információ ott lesz a telefonodban.

Ha elérkezettnek érzed az időt a családalapításra és pároddal azon vagytok, hogy mihamarabb teherbe ess, az app funkcióinak segítségével még az együttléteket, a testhőmérséklet- és súlyingadozást is tudod naplózni. Sőt ezekből az értékekből statisztikákat is lekérhetsz, hogy minél pontosabban lásd biológiai működésed annak érdekében, hogy mihamarabb anyuka lehess te is.

Töltsd le ingyenesen applikációnkat és már ma kiszámolhatod a következő ciklusod kezdetét. Legyél naprakész a saját testeddel kapcsolatban és sok mindent egyszerűbben fogsz tudni előre tervezni!
Főbb funkciók:
Naptár:
átlátható és könnyen kezelhető felület
napi adatbevitel (menzesz, együttlét, testsúly, hangulat, hőmérséklet) és havi áttekintő is lehetséges
menzesz előrejelző és peteérés előrejelző segít tervezni a programokat és a nyaralást

Emlékeztetők:
figyelmeztet a napi adatok bevitelére (menzesz, együttlét, testsúly, hangulat, hőmérséklet)
előrejelzi a peteérés várható időpontját és a termékeny időszakokat 
a fogamzásgátlás típusának megfelelően beállíthatóak emlékeztetők 
figyelmeztet a rendszeres nőgyógyászati látogatásra

Grafikon:
a bevitt adatoknak megfelelően könnyen áttekinthetőek a hónapok, hogyan változott a ciklus, a testsúly, a hőmérséklet vagy éppen az együttlétek száma.

Készült a Femina.hu és a Sanofi megbízásából.

Tagok

Femina.hu M-Naptár

Letöltés

https://itunes.apple.com/us/app/femina.hu-m-naptar/id919220479?mt=8

Képek

Hirdetés