Figyelő HD

Az 1957-ben alapított Figyelő hamar a gazdasági elit lapjává vált. Több évtizedes múltja miatt a Figyelő az egyik legbefolyásosabb, mértékadó lappá vált Magyarországon. A Figyelő független gazdasági hetilap, témaválasztásában a gazdaság mellett az üzlet és társadalom kap vezető szerepet. 
Éves előfizetés - 51 pld, 62,99€
Féléves előfizetés - 26 pld, 36,99€
Negyedéves előfizetés - 13 pld, 13,99€
1 pld ára - 1,79€

Az előfizetés az Ön iTunes account-ján keresztül történik. Az előfizetés automatikusan megújul, hacsak nincs ez az opció kikapcsolva legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt. Az előfizetés összege le lesz vonva az előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban. Az előfizetést kezelheti a felhasználó és az automatikus megújítást ki lehet kapcsolni a vásárlás után az Account Settings-ben. Már meglévő előfizetéstől nem lehet elállni az előfizetés ideje alatt. A mutatványszám ingyenesen elérhető, ugyanakkor az archívumban megvásárolható.

Automatikus előfizetés megújítás kikapcsolása:
Be kell jelentkeznie az Appstore-ba, majd a View Account menüpontban, a Manage App Subscriptions gomb megnyomása után tudja kikapcsolni az automatikus előfizetés megújítást.

Kérdéseire az http://ujsagos-stand.hu/kapcsolat címen állunk rendelkezésére.

Tagok

Figyelő HD

Letöltés

https://itunes.apple.com/hu/app/figyelo-hd/id597236627?mt=8

Képek

Hirdetés