Find My iPhone

Find My iPhone egy ingyenes alkalmazas, kinek birtokaban van egy iPhone 4,  iPad vagy iPod touch 4 (operacios rendszer igeny minimum iOS 4.2.) Jelentkezz be az Apple fiokodba, egy akarmilyen szamitogeprol, indisd el az alkalmazast, hogy meg tortenjen a hely meghatarozasa ahol a keszulek talalhato. Ezutan a Find My iPhone alkalmazast mas keszulekre is telepisd fel (ami minimum iOS 4.2-el rendelkezik), ide tartozik az iPhone 3G, 3GS vagy iPod touch (2. generacios vagy ennel ujabb). Find My iPhone alkalmazas szerepel a  MobileMe elofizetesedben.

Ha nem talalod az iPhone, iPad vagy iPod Touch keszulekedet amikor el vagy utazva, telepisd fel az alkalmazast egy masik keszulekre amin iOS operacios rendszer van, indisd el, lepj be az Apple ID fiokodba.

Terkepen megjelenik a telefon pozicioja es valaszthatsz, hogy kuldesz egy uzenetet ami megjelenik a kepernyon, vagy riasztast, vagy blokkolhatod egy jelszo segitsegevel, vagy torolheted rola az adatokat ha mar biztos, hogy nem tudod visszaszerezni. Biztonsagi okokbol az alkalmazas automatikusan ki lep 15 perc hasznalat utan.

Ingyenes alkalmazas iPhone, iPod Touch es iPad-re fejlesztve.

 

Tagok

ipad, iphone, ipod, alkalmazasok

Letöltés

http://itunes.apple.com/ro/app/find-my-iphone/id376101648?mt=8

Képek

Hirdetés