Flurv - Meet, Chat, Friend

A Flurv egy globális hálózat, ahol új emberekkel ismerkedhetsz.

Ismerkedj meg emberekkel azonnal a közeledben vagy a világ minden tájáról. Találj új ismerősöket egy helyi bárban vagy akár Barcelonában. Több millió ember lép egymással kapcsolatba és ismerkedik a Flurv rendszerén keresztül minden nap. Használd az alkalmazás izgalmas funkcióit, hogy nagyobb esélyed legyen a randizásra vagy a chatelésre!

Bővítsd ki közösségi hálózatodat egyetlen gombnyomással. Annyira szórakoztató, hogy nem tudod majd abbahagyni. Kezdj el Flurv-olni, és találd meg a neked való partyt, szerezz új barátokat vagy találkozz új emberekkel, amikor és ahol csak akarsz.

Funkciók: Ismerkedj emberekkel szimpátia és földrajzi távolság szerint, chatelj, nézd meg, ki látogatta meg a profilod, kapj új híreket közeli felhasználókról, vegyél és küldj ajándékokat, mentsd el kedvenc felhasználóidat, böngéssz profilok és képek között, hirdesd a profilodat az alkalmazás segítségével, gyűjts pontokat a prémium funkciók használatához.

Töltsd le és csatlakozz a Flurv partyhoz most!

Figyelem: Adataid védelmét nagyon komolyan vesszük. Mindig ura vagy a helyzetnek – pontos tartózkodási helyedet és személyes adataidat az engedélyed nélkül soha nem adjuk ki másnak. TE döntöd el, hogy csatlakozol-e, illetve mikor és hogyan.

Tagok

Flurv - Meet, Chat, Friend

Letöltés

https://itunes.apple.com/ro/app/flurv-meet-chat-friend/id308795090?mt=8

Képek

Hirdetés