GoodFood Világkonyha

A GoodFood Világkonyha mértéktartó, hiteles és független tájékoztatást kíván nyújtani. A magazin integritásának megőrzését, véleményformáló szerepének biztosítását nem befolyásolhatja semmiféle külső ösztönző erő, vagy pozitív hangú publicitásért cserébe felkínált ellenszolgáltatás.

70% GoodFood átvétel (receptek, híres séfek, gasztro sztorik), 30% magyar tartalom (receptek, éttermek, tesztek, borok, emberek)

Éves előfizetés - 51 pld, 15,99€
Féléves előfizetés - 25 pld, 8,99€
Negyedéves előfizetés - 12 pld, 4,49€

Az előfizetés az Ön iTunes account-ján keresztül történik. Az előfizetés automatikusan megújul, hacsak nincs ez az opció kikapcsolva legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt. Az előfizetés összege le lesz vonva az előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban. Az előfizetést kezelheti a felhasználó és az automatikus megújítást ki lehet kapcsolni a vásárlás után az Account Settings-ben. Már meglévő előfizetéstől nem lehet elállni az előfizetés ideje alatt. A mutatványszám ingyenesen elérhető, ugyanakkor az archívumban megvásárolható.

Automatikus előfizetés megújítás kikapcsolása:
Be kell jelentkeznie az Appstore-ba, majd a View Account menüpontban, a Manage App Subscriptions gomb megnyomása után tudja kikapcsolni az automatikus előfizetés megújítást.

Kérdéseire az http://ujsagos-stand.hu/kapcsolat címen állunk rendelkezésére.

Tagok

GoodFood Világkonyha

Letöltés

https://itunes.apple.com/hu/app/goodfood-vilagkonyha/id583618964?mt=8

Képek

Hirdetés