Google Classroom

A TANTEREM A GOOGLE APPS ISKOLÁKNAK ÖSSZES FELHASZNÁLÓJA SZÁMÁRA ELÉRHETŐ

A Google Tanterem szolgáltatást az iskolában használja? Töltse le az iOS rendszerre fejlesztett alkalmazást, hogy akár útközben is használhassa a Tanterem szolgáltatást.

A Tanteremmel a tanárok időt takaríthatnak meg, rendezetten tarthatják a kurzusaikhoz tartozó tartalmakat és egyszerűbben kommunikálhatnak a tanulókkal. A Gmail, a Drive és a Dokumentumok hatékonysági eszközöket is tartalmazó Google Apps iskoláknak csomag minden felhasználója számára elérhető.

A Tanterem szolgáltatás célja, hogy a tanárok papírfelhasználás nélkül hozhassák létre és gyűjthessék be a különböző feladatokat. A különböző funkciókkal időt takaríthat meg – például automatikusan hozhat létre Google Dokumentumok-példányt az egyes tanulóknak. A rendszer külön Drive-mappát nyit az egyes feladatok és az egyes tanulók számára, hogy minden a lehető legrendszerezettebben jelenjen meg.

A tanulók nyomon követhetik az esedékes feladatokat a Feladatok oldalon, melyeket akár egyetlen kattintással megnyithatnak. A tanárok egyszerűen átláthatják, hogy mely tanulók küldték már be a feladatot, és közvetlen, valós idejű visszajelzést és osztályozást adhatnak.

Az Android rendszerre készült mobilalkalmazásban a tanulók és a tanárok megnyithatják a kurzusaikat és valós időben kommunikálhatnak társaikkal. A tanulók közvetlenül telefonjukról vagy táblagépükről is hozzáférhetnek a feladatokhoz, a tanárok pedig nyomon követhetik, hogy ki adta már be az egyes feladatokat, melyeket értékelhetnek is – akár az iskolában, akár útközben vannak.

A Tanterem előnyei:

Egyszerűen beállítható

A tanárok közvetlenül és egy kód megosztásával is hozzáadhatják a tanulókat kurzusaikhoz. A kurzusok beállítása csak néhány percet vesz igénybe.

Időt takarít meg Önnek

Az egyszerű, papírt nem igénylő munkafolyamatnak köszönhetően a tanárok egyetlen helyen hozhatnak létre, ellenőrizhetnek és értékelhetnek minden feladatot.

Hatékonyabbá teszi a szervezetet

A tanulók a Feladatok oldalon érhetik el összes feladatukat, a kurzusok tananyaga pedig automatikusan külön Google Drive-mappába kerül.

Még jobb kommunikációt tesz lehetővé

A Tanterem lehetővé teszi a tanároknak, hogy közleményeket tegyenek közzé, és azonnali kurzusmegbeszéléseket indítsanak. A tanulók megoszthatják egymással forrásaikat, és megválaszolhatják egymás kérdéseit a falon.

Megfizethető és biztonságos

A Google Apps iskoláknak többi szolgáltatásához hasonlóan a Tanteremben sincsenek hirdetések, nem használja a tartalmakat és a tanulók adatait hirdetésekhez és ingyenes az iskolák számára.

Tagok

Google Classroom

Letöltés

https://itunes.apple.com/us/app/google-classroom/id924620788?mt=8

Képek

Hirdetés