GPS Navigation, Maps & Traffic - Scout

Ingyenes Prémium navigációs térképek.
Global térkép egy egész országra, amelye használhato internetkapcsolat nélkül.
Most gyalogos navigációval is


Scout kínál bizonyított minőség Navigation GPS navigációs rendszer (korábbi nevén "skobbler"), a nemzetközi bestseller sok díjat nyert a fejlett és sokkal jobb változat. Ez a leghatékonyabb eszköz, hogy irányítsa és térképek, hogy a telefon vagy tabletta.
És most kapja meg ingyen!

Az egyetlen valóban teljes körű megoldás, és anélkül egyaránt internet-kapcsolat, amely nemcsak a mobil navigációs hanem globális digitális térképek (beleértve várostérképek), könnyebb használni és jobban megfelel az Ön igényeinek. Nem számít, hogy hol van, hol és hogyan fognak.

Ez nem csak egy változata csali. Éppen ellenkezőleg: Scout a leghatékonyabb megoldás egyaránt tartalmazó térképek és navigáció. Kap SZABAD máshol melynek ára 50 dollár vagy annál több.

▸ funkcionalitás és internet csatlakozás nélkül
Online globális térképek és egy egész ország (köztük várostérképek), hogy lehet használni internetkapcsolat nélkül (ami lehet javítani), az összes alapvető jellemzői az alkalmazás elérhető internet csatlakozás nélkül

▸ beleértve a navigációs OF gyalogos navigáció TOP
Vitorlázás valós időben, frissítik minden irányváltoztatás és kíséri hangutasítások, alternatív útvonalak, kijelző sebességkorlátozások, átalakítja írott szöveget audio utasítások (text-to-speech) és kiváló a gyalogos navigáció

▸ MAPS és nagyon átfogó utazási információk
Térképek mértékben kereshető digitális térkép következő generációs megjelenítési és interakció a hibátlan, keressen a TripAdvisor Foursquare és információt a szállodák, bárok, éttermek, klubok, látnivalók, stb

▸ OpenStreetMap beleértve a térkép frissítések
OSM térképek globális, interaktív és rendkívül részletes, több frissítéseket évente, térítésmentesen

▸ nagyon változó FUNCTIONALITY
Különböző keresési módok, iránymutatást, illetve figyelmeztetést képesség minden út, utak gépkocsi, kerékpár és gyalogos, stb, minden költség nélkül.

Mindez és még sok más ingyen.
Telepítse Scout a készüléken, és rájössz magadtól, hogy miért ezt a app eladták millió példányban (a "skobbler"), és ez volt az egyik legjobb megoldásokat biztosít térképek évek óta.

Ezután talál részletesebb információt az alábbi lehetőségek közül:

OFFLINE Maps alapú OpenStreetMap
-A Amellett, hogy a térképen szereplő szabad ország, az alkalmazás lehet fokozni az opcionális térképen csomagok ára kedvezőbb offline használatra (alku).
- Save tárhelyet és telepítse csak a térképeket jelenleg szüksége. Az ilyen alkalmazás könnyen testreszabható, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.
- Ön folyamatos frissítésére térképek ingyen, természetesen.
- Több mint 1,5 millió munkavállaló, hogy OpenStreetMap egyik legrészletesebb digitális térképek és dinamikus, ami javította naponta.


Ne feledje, hogy továbbra is használja a GPS felgyorsítja az akkumulátor töltöttségét. Célszerű, hogy tartsa a csatlakoztatott eszköz kábeles kapcsolat az egész út.

Tagok

GPS Navigation, Maps & Traffic - Scout

Letöltés

https://itunes.apple.com/de/app/gps-navigation-maps-traffic/id329349116?l=en&mt=8

Képek

Hirdetés