Jurassic World™: The Game

Visszateres Isla Nublar-ba es jon a következő kaland: Jurassic World ™: The Game - a hivatalos mobil játék ami a most megjelent film alapján keszult. Több mint 50 dinoszaurusz kel életre az új filmben, és szerepelnek a jatekban is. Építsd meg sajat dinoszaurusz parkod ebben a kivételes játékban.
Ahhoz, hogy te legy a győztese a Battle Arena-nak, meg kell tervezned a leghatékonyabb és legeredményesebb parkot, ahol a dinoszauruszok boldogulnak és fejlődni tudnak. Fedezz fel új dinoszaurusz fajokat kartya csomag vásárlással ami csupa meglepetés. Csatlakozz Owen, Claire és a kedvenc karaktereidhez a filmbol, hogy minden nap etessek, és tenyésszek a dinoszauruszokat. Most, hogy a park nyitva van, itt az ideje, hogy letrehozd a sajat Jurassic World ™-odat!

Jellemzők
* Szalj szembe a tudomány törvényeivel, mikozben gyujts ossze, fejleszd a több mint 50 egyedi dinoszauruszt!
* ÉPITKEZZ & UPGRADE-eld az emblematikus épületeket.
* Harcolj mas jatekossal a vilagbol!

* Javítani Hasbro® Brawlasaurs ™ élmény játékokkal - megvizsgálja minden egyes játék dinoszaurusz, és harcolni vele közvetlenül a játék!
* Válasszon több fedélzetet; Minden lehet, hogy az élet egy különleges dinoszaurusz!
Keress napi jutalmak, mint például pénzérmék, DNS és más alapvető erőforrások.
Az alkalmazás telepítésével Ön elfogadja az Általános Szerződési Feltételek a játék.
Keresse meg minket a Facebook ajándékokat, és olvassa el a legfrissebb híreket és frissítéseket! (Facebook.com/jurassicworldthegame)
Jurassic World ™ védjegy és a Universal Studios és Amblin Entertainment ingatlan, Inc. Universal Studios Licensing LLC engedéllyel. Minden jog fenntartva.
Figyelem: Jurassic World ™: A játék teljesen ingyenesen játszható, de tartalmaz néhány beszerzési játékelemek valódi pénzért.
Optimalizált Android 5.0 és újabb operációs rendszer

Tagok

Jurassic World™: The Game

Letöltés

https://itunes.apple.com/ro/app/jurassic-world-the-game/id791211390?mt=8

Képek

Hirdetés