Office Lens

Az Office Lens méretre vágja, feljavítja és olvashatóvá teszi a rajztáblákról és dokumentumokról készített képeket. Segítségével a képeket PDF-, Word- és PowerPoint-fájlokká alakíthatja, sőt, a OneNote-ba vagy a OneDrive-ba is mentheti.

Az Office Lens az Ön zsebben hordható képolvasója. Mesébe illő módon digitalizálja a rajztáblára és iskolai táblára írt jegyzeteket. Fontos dokumentumai vagy névjegykártyái nem vesznek el többé. Írja le ötleteit, és készítsen róluk fotót a későbbiekre. Ne hagyja, hogy receptjei vagy öntapadós jegyzetei elkallódjanak!

Használati esetek:
- Lefényképezhet egy rajztáblát vagy iskolai táblát, a képet méretre vághatja, és az így elkészített jegyzetet megoszthatja munkatársaival.
- Digitális másolatot készíthet nyomtatott dokumentumairól, névjegykártyáiról vagy posztereiről, és pontosan körbevághatja.
- Mivel a nyomtatott szöveget a program (OCR használatával) automatikusan felismeri, a képek szövegeit keresheti, másolhatja és szerkesztheti.

Főbb funkciók:
- Rajztábla módban az Office Lens méretre vág, és eltünteti a csillogást és az árnyékokat.
- Dokumentum módban az Office Lens méretre vág, és tökéletesen visszaadja a képek színét.
- A beolvasott képeket tetszőlegesen a OneNote-ba, a OneDrive-ba vagy az eszközére mentheti.
- A képeket Word (.docx), PowerPoint (.pptx) vagy PDF (.pdf) fájlokká konvertálhatja, amelyeket a program automatikusan a OneDrive-ba ment. 

Tagok

Office Lens

Letöltés

https://itunes.apple.com/ro/app/office-lens/id975925059?mt=8

Képek

Hirdetés