Veranda HD

Az Ön számára valószínűleg nem ismeretlen a téma, amivel lapunk foglalkozik, ám bizonyos dolgok a megjelenésben újak lesznek. A Starfield Publishing sok évtizednyi múltja alatt még nem adott ki magazint Európában. Ám most, megtörve a csendet a házépítés és lakberendezés speciális lehetőségeivel, a kiadói nevet címében is felvállalva Starfield Magazin néven jelentet meg egy új kiadványt Európa öt, majd később kilenc országában.

A Magyarországon már jól ismert Könnyűszerkezetes és Gerendaházak Magazin nyomdokain indulva, több témával, ám azonos minőségben jelenünk meg, mostantól minden hónapban. A tizenkét számból minden másodikat, azaz minden páros hónapot kifejezetten a gerendaházaknak szentelünk, de köztük más, idekapcsolódó témák is reflektorfénybe kerülnek, úgymint Könnyűszerkezetes Otthonok, Vidéki Otthonok, Természetes Otthonok. Mindegyik témában bemutatunk magyar hagyományokat, jellegzetességeket, ám friss hírt hozunk a világ és főként Európa más országaiból is. Például a vidéki otthonoknak szentelt számban úgyannyira lesz szüret, disznóvágás, Hollókő, mint Dél-tenger, cseh sörfőzés, vagy Toscana, ám továbbra is a természeté a főszerep. A természetes életmódé, a természetes építőanyagé. Jó szórakozást kívánunk minden olvasónk számára. 

Éves előfizetés - 6 pld, 3,99€
Féléves előfizetés - 3 pld, 8,99€


Az előfizetés az Ön iTunes account-ján keresztül történik. Az előfizetés automatikusan megújul, hacsak nincs ez az opció kikapcsolva legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt. Az előfizetés összege le lesz vonva az előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban. Az előfizetést kezelheti a felhasználó és az automatikus megújítást ki lehet kapcsolni a vásárlás után az Account Settings-ben. Már meglévő előfizetéstől nem lehet elállni az előfizetés ideje alatt. A mutatványszám ingyenesen elérhető, ugyanakkor az archívumban megvásárolható.

Automatikus előfizetés megújítás kikapcsolása:
Be kell jelentkeznie az Appstore-ba, majd a View Account menüpontban, a Manage App Subscriptions gomb megnyomása után tudja kikapcsolni az automatikus előfizetés megújítást.

Kérdéseire az http://ujsagos-stand.hu/kapcsolat címen állunk rendelkezésére.

Tagok

Veranda HD

Letöltés

https://itunes.apple.com/hu/app/veranda-hd/id770880888?mt=8

Képek

Hirdetés