Wattpad - Free Books and eBook Reader - Read Fiction, Romance, Fanfiction stories

Csatlakozzon a Wattpad milliós táborához – a letölthető könyvek és történetek folyton bővülő könyvtárához.

A legjobb 5 e-könyv olvasó között tartják számon az utóbbi 3 évben!

• Ingyenes e-könyvek és történetek tudományos-fantasztikus, fantázia, horror, misztikus, románc, fanfiction, tini, thriller, klasszikus, költészet és sok egyéb kategóriában!
• A Wattpad digitális e-könyv író alkalmazásként is szolgál, amellyel Ön saját könyvet publikálhat, hogy mások elolvassák, szavazzanak rá és hozzászóljanak.
• A világot átszelő történek és olvasók. Könyveink, olvasóink és íróink minden országban és nyelven megtalálhatók, például angol, olasz, spanyol, portugál, koreai, vietnami, kínai, francia, tagalog, japán és török nyelven.
• Olvasható a klasszikus szerzők népszerű műveinek e-könyv változata például: Moby Dick, Alice csodaországban, Sherlock Holmes, A háború művészete (Szun-Ce), Óz, a nagy varázsló, Shakespeare-mesék, Rómeó és Júlia, Büszkeség és balítélet.
• Kapcsolatba léphet kedvenc írójával, amilyen például Margaret Atwood, Paulo Coelho, illetve világszerte sok ezer feltörekvő íróval.
• A legolvasottabb e-könyvével kapcsolatos chat és hozzászólás formájában találkozhat más olvasókkal.
• Beszerezhetők az e-könyvek és történetek újdonságai közvetlenül az íróktól, valamint más olvasókkal együtt szavazhat és hozzászólhat.
• Letölthetők fanfiction könyvek és történetek anime kategóriában, például Naruto, valamint természetfeletti kategóriában, például Farkasemberek, Vámpírok naplója és Twilight
• Írhat saját történetet kedvenc sztárjai, például Lucy Hale, Harry Styles, Ian Somerhalder vagy Nina Dobrev főszereplésével.
• Készíthet, illetve írhat tetszőleges fanfiction e-könyvet és történetet kedvenc híres emberéről vagy nemzetközi popsztárokról, például One Direction, Emblem3, Mindless Behavior, Justin Bieber, Kpop SNSD és TVXQ.


Vélemények:

A Wattpad kiváló értékeléssel szerepelt híres újságokban: The New York Times, MacWorld, The Guardian és Washington Post. Így nyilatkoztak rólunk:

★ „A Wattpad ajtókat nyit és szabad kilátást enged ott, ahol zárva vannak az ajtók és korlátozott a kilátás.” – Margaret Atwood
★ „Összeköti az olvasókat és az írókat – A kiadóknak közvetlen kapcsolatot kell kialakítaniuk vásárlóikkal, és erre a Wattpad kiváló lehetőséget nyújt.” – O'Reilly Media
★ „A Wattpad azért izgalmas mert lehetőséget teremt mélyebb tartalom létrehozására.” – Vincent Lam
★ „A Wattpad a szerelmem!!”

Tagok

Wattpad - Free Books and eBook Reader - Read Fiction, Romance, Fanfiction stories

Letöltés

https://itunes.apple.com/us/app/wattpad-free-books-ebook-reader/id306310789?mt=8

Képek

Hirdetés