Elerheto az uj iOS 9-es operacios rendszer

Az uj iPhone 6S es iPhone 6S Plus-al egyidoben mar elerhetove valt az uj operacios rendszer is az iOS 9-es, tele tucatnyi újításokkal amik megkonyitik es egyszerusitik az alkalmazasok hasznalatat. A kedvenc alkalmazásaid még nélkülözhetetlenebbek lesznek innentol kezdve es raadasul az iPad új multitasking funkcióival pedig hatékonyabb lehetsz, mint valaha. Az intelligens javaslatok segíteni fognak megoldani feladatokat, ugy hogy kérned sem kell. Az operációs rendszer alapjait érintő fejlesztések a teljesítményt, az üzemidőt és a biztonságot egyaránt fokozzák. Minél többet használod az iOS 9 rendszert, annál kevésbé fogod érteni, eddig hogyan boldogultál nélküle.
Az iPhone és az iPad beépített alkalmazásai a legfontosabb, mindennapi teendőket támogatják igazán: e-maileket, üzeneteket küldhetsz, internetezhetsz, térképeket használhatsz, jegyzeteket készíthetsz velük – és ez még csak a kezdet. Az iOS 9 rendszer lényegi változásokat hoz több ilyen alkalmazásba is, és egy vadonatúj appot is megismerhetsz, amely a hírekről alkotott képet alakítja át.
A Jegyzetek alkalmazás eddig is nagyszerűen bevált, ha jegyzetelni akartál. Mostantól még jobb lesz használni. Szeretnél ellenőrzőlistát készíteni a teendőidről? Már meg is van. Fotókat, térképeket, URL-címeket adhatsz a jegyzeteidhez, és akár vázlatokat is rajzolhatsz az ujjaddal. Az iCloudnak köszönhetően a jegyzeteid minden módosítása frissülni fog az összes eszközödön és az iCloud.com webhelyen is. Így mindig a legaktuálisabb változat lesz a kezed ügyében.
A Safari, a Térképek és más alkalmazásokban a Megosztás gombra koppintva mellékleteket – térképeket, URL-címeket, Pages-dokumentumokat és egyéb tartalmakat – menthetsz le új vagy korábbi jegyzeteidbe. Elfelejtetted, melyik jegyzethez tetted hozzá a keresett információt? A Mellékletböngésző a feljegyzéseidhez csatolt összes elemet megjeleníti, így könnyen megtalálod, amit keresel.
Csak egy koppintás és meg is van a pontokba szedett ellenőrzőlista. Miután összeállítottad a bevásárló-, a kívánság- vagy teendőlistádat, menet közben pipálhatod ki a sorokat, ha letudtál valamit belőlük.
Mostantól a Jegyzetek appból is fényképezhetsz. Egy koppintással elérheted a fotókönyvtáradat, onnan is csatolhatsz fotót vagy videót a jegyzeteidhez.
A Jegyzetek app együttműködik az iClouddal, így feljegyzéseidet bármelyik készülékedről elérheted. Például megírhatod a Macen a bevásárlólistát, a boltban pedig már az iPhone-on pipálhatod ki, ami már a kosárba került. A rendszer azonnal frissíti az összes módosítást.

 

Hirdetés