Total War Battles

Epits, harcolj és alj bosszút!
Speciálisan kifejlesztett érintőképernyős kezelofelulet. Egy új valós idejű stratégiai játék a díjnyertes Total War sorozat alkotoitol.
Total War Battles ™ egy gyors shooter játék, harci taktikakkal, intuitív épület és erőforrás-gazdálkodással. Minden megtalalhato egy gyönyörűen illusztrált környezetben, a középkori Japánban.

1. Versenyezz a hatalomért a középkori Japánban
Menj a klánoddal harcba, több mint 10 órán át: SHOGUN 2; győztes a "Legjobb stratégia jatek  2011-ben" díjak: Gamespot, IGN, Gamespy és GameTrailers.

2. Készulj a START-hoz
Epitsd fel es iranyitsd a bázist. generálj erőforrásokat és toborozz embereket, - szamurájokat, íjászokat, nindzsákat és lovasságot. Korszerűsíts, hogy meg erosebb legyel.

3. Valós idejű csaták
A Total War Battles ™ bevezettek egy új, valós idejű harci rendszert. A Battle térképek lehetővé teszik a természetes egységes mozgást. Azonban,  a "Bushido" a hadsereg nem tud visszatérni - ez növeli a feszültséget és így minden győzelem még nagyobb élvezetet es sikerelmenyt nyujt.

4. Erintőképernyőre tervezve
Kifejezetten érintőképernyős  keszulekekre tervezve- drag and drop - épületek és katonák, harc, a térkép, pinch es nagyítás és kicsinyítés.

5. helyi multiplayer 1vs1
Játssz barátod ellen valós időben egyetlen készüléken három különböző multiplayer módban.

6. Kaosz Mod
Játszhatsz hat független csatát kulombozo nehézségi szinten Normal, Hard, vagy Shogun. Elozd meg a többi játékost a ranglistán/

7. stratégia
A Total War ™ rajongók élvezni fogják ezt a játékot ami intenzíven mély stratégia, míg a kezdo rajongók ertékelni fogják az egyszerű harcot, a játék kezdetén egy tutoriallal, skálázható nehézségi szintel igy beloluk is hamarosan taktika mester valhat.

A Total War Battles-t játszhatod nagy képernyős TV-n - MHL-el. Látogass el a www.meetmhl.com-ra további információkért.

Tagok

Total War Battles, jatek

Letöltés

https://itunes.apple.com/ro/app/total-war-battles/id499885330?mt=8

Képek

Hirdetés